Radislava Katanića 5, Gornji Milanovac

office@twiggy.rs

+381(32) 700 131

O NAMA KVALITET PROIZVODI KONTAKT Dobrodošli - TWIGGY SLAMČICE ZA SVE VRSTE NAPITAKA - Gornji Milanovac

Firma "Elektron-Twiggy" od samog pocetka razvija nove i usavrsava postojece proizvode kako u kvalitetu tako i u dizajnu.

Svi proizvodjaci sokova se snadbevaju preko firme "Elektron-Twiggy" ili preko firmi koje vrse pakovanja proizvoda. Plasman se vrsi preko trgovackih kuca sirom zemlje i inostranstva. Pored postojecih proizvoda firma razvija tehnologiju za proizvodnju specijalnih slamki za jogurt ciji je pocetak proizvodnje pokrenut sredinom 2000.-te godine.

Zdravstvena ispravnost nasih proizvoda se kontrolise kontinuirano mesecno u Zavodu za zastitu zdravlja.


KVALITET SLAMKA ZA SVE NAPITKE

Osnivac i vlasnik firme je Radoslav Vukasinovic, rodjen 06.12.1957. god. u Takovu, opstina Gornji Milanovac. Srecno ozenjen suprugom Zorkom. Otac dvoje dece: Nada (1981) i Nenad (1983). Maturirao u Srednje elektrotehnickoj skoli u Gornjem Milanovcu.

U periodu od 1976 do 1982 bio zaposlen na poslovima elektromehanicara u GIK "Graditelj" Gornji Milanovac. Od 1982. godine okrenut je potpuno razvoju i unapredjenju sopstvene firme ciji je osnovni proizvodni program proizvodnja slamcica za sve napitke, jedina u SRJ.

Dvadesetogodisnje iskustvo uz neprekidno usavrsavanje procesa proizvodnje doveli su do optimizacije kako uposlenih tako i proizvodnje.

Priroda proizvodnog procesa zahteva kontinuiran trosmenski rad koji se obavlja sa deset stalno zaposlenih, potpuno obucenih za svoj posao.

Prosecna starosna struktura od 29,5 godina govori da je to mlad kolektiv sposoban da ispostuje sve zahteve i norme u kvalitetu i kvantitetu proizvoda.


ZAPOSLENI

Stalno usavrsavajuci poslovanje u osnovnim delatnostima, na osnovu stecenih iskustava, "Elektron - Twiggy" ide dalje u nove profitabilne delatnosti.

Svaki sa uspehom zavrsen posao polazisno je mesto za osvajanje novih delatnosti, novih tehnologija, novih trzista, i belezi trag njegovog sirenja  po karti buducnosti.

Razvoj u smislu procesne opreme u hemijskoj industriji i u oblasti polipropilenskih i polietilenskih materijala plan je firme "Elektron-Twiggy" za dalje poslovanje i napredovanje.

Biti uvek aktuelan i biti uvek u vrhu osnovni je postulat firme.


PLANOVI
© 2016 TWIGGY All Rights Reserved - Design and development  Planeta računari - Photo: Aleksander Krsmanović SLAMKA ZA SVE NAPITKE

SZTR "Elektron Twiggy"

Adresa: Radisava Katanića br.5

32300 Gornji Milanovac


Tel/Fax:

(032) 700 131

(032) 717 127

www.cevcice.com

office@twiggy.rs
Tel:

Fax:

WEB:

Email: