Radislava Katanića 5, Gornji Milanovac

office@twiggy.rs

+381(32) 700 131

O NAMA KVALITET PROIZVODI KONTAKT Dobrodošli - TWIGGY SLAMČICE ZA SVE VRSTE NAPITAKA - Gornji Milanovac

U periodu velikog zamaha i opsteg prosperiteta "velike privrede" na ovom podrucju, samo dalekovidi su mogli da predvide buduca dogadjanja i velike potrese. Samo uljuljkani trenutnim blagostanjem su mogli da shvate da iskljucivo ogromno odricanje i potpuno angazovanje celokupnog "coveka" u malim proizvodnim pogonima mogu da obezbede ekonomsku stabilnost i sigurnost.

Poveden takvim iskustvom, Radoslav Vukasinovic, se odlucuje da napusti "mirnu luku" uobicajenog, monotonog provodjenja radnog veka u "velikoj firmi" i osniva samostalnu zanatsku radnju "Elektron Twiggy" 1982. godine.

Prve godine, firma se uspesno bavi odrzavanjem liftova. Stalno komuniciranje sa okruzenjem navodi vlasnika "Elektron Twiggy"-ja da vrlo brzo promeni delatnost, tako da se vec 1989. godine prestruktuira u radnju za proizvodnju slamcica za sve vrste sokova.

-1985. godine pravilna poslovna politika donosi dobre rezultate kroz povecanje obima proizvodnje sto uslovljava petostruko povecanje radne snage.

-1990. godine "Elektron-Twiggy" kao svaka ozbiljna firma zna da je stratesko planiranje uslov bez presedana za opstanak na trzistu. Stoga predvidjanje buducnosti ne radi kao "gledanje u karte" vec kao jednu od najvaznijih funkcija menadzmenta gde je izlazak u svet prva opcija. Iz tog razloga se 1990. god. nabavlja kompletna automatska linija za izradu slamcica.

-1994. godine osvaja se nov proizvod - Slamcica za sve sokove sa kolenom za cije se potrebe uvozi nova masina specijalizovana za izradu kolena.

-1995. godine pracenjem svetskih trendova uslovilo je i nabavku masine za izradu zglobova na slamcicama za sve napitke.

-1997. godine obnavlja se vozni park pa se u tu svrhu nabavlja novo dostavno vozilo za transport proizvoda.

-1999. godine zavrsena je i useljena nova poslovna zgrada velicine 300 m2 gde je proces proizvodnje u potpunosti zaokruzen.

-2013. godine završena sertifikacija i uveden sistem kvaliteta ISO9001

-2016. godine završena resertifikacija kvaliteta ISO9001

O NAMA SLAMKA ZA SVE NAPITKE
© 2016 TWIGGY All Rights Reserved - Design and development  Planeta računari - Photo: Aleksander Krsmanović SLAMKA ZA SVE NAPITKE

SZTR "Elektron Twiggy"

Adresa: Radisava Katanića br.5

32300 Gornji Milanovac


Tel/Fax:

(032) 700 131

(032) 717 127

www.cevcice.com

office@twiggy.rs
Tel:

Fax:

WEB:

Email: